Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Η εορτή του Αγίου Σεβαστιανού στο Λινοπότι της Κω εντός του Στρατοπέδου "Κωνσταντίνος Παλαιολόγος"

Με ιδιαίτερη μεγαλοπρέπεια και λαμπρότητα θα εορταστεί και εφέτος η μνήμη του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Σεβαστιανού, στο Στρατόπεδο, Κωνσταντίνος Παλαιολόγος ΙΑ΄ (Λινοπότι Δήμου Δικαίου Νήσου Κω )

Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 17:00 θα τελεστεί Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κώου και Νισύρου κ. κ. Ναθαναήλ. Θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση από την μαθητική χορωδία του 2ου Δημοτικού Σχολειού Κω και παραδοσιακοί χοροί από την ομάδα χορού του μορφωτικού πολιτιστικού συλλόγου Θεόκριτος.

Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, ώρα 08:00 έναρξη της ακολουθίας του Όρθρου.

Στις 09:00, τέλεση της Θείας και Ιεράς Λειτουργίας χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κώου και Νισύρου κ. κ. Ναθαναήλ.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου προεξάρχοντος του ιδίου Ιεράρχου.

Είσοδος Κοινού: Ελεύθερη

Επιστολή του Διοικητή

Κως, 10 Δεκεμβρίου 2010

Κύριες και κύριοι,

Εγώ προσωπικά ως Διοικητής του 282 Μ/Κ ΤΕ, αλλά και το προσωπικό της Μονάδας μας ευελπιστούμε ότι θα έχουμε την ξεχωριστή χαρά να παραστείτε και να μας τιμήσετε με την παρουσίας σας στο διήμερο εορτασμό της μνήμης του αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Σεβαστιανού. Που θα πραγματοποιηθεί στο Λινοπότι Κω στον φερώνυμο Ιερό Ναό που Βρίσκετε στο χώρο του Στρατοπέδου Κωνσταντίνος Παλαιολόγος ΙΑ’

Ο Εσπερινός θα ξεκινήσει στις 05:00 μ.μ. της 17ης Δεκεμβρίου, ο Όρθρος στις 08:00 π.μ. της 18ης Δεκεμβρίου και η Θεία Λειτουργία στις 09:00 π.μ. της κυριωνύμου ημέρας.

Μετά το πέρας του εκκλησιαστικού τυπικού της 17ης Δεκεμβρίου 2010 θα ακολουθήσει, στο χώρο των εστιατορίων του Στρατοπέδου, μικρά δεξίωση και μουσική εκδήλωση με την συμμέτοχη της σχολικής χορωδίας του 2ου Δημοτικού Σχολειού και παραδοσιακού χορευτικού συγκροτήματος από τον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Θεόκριτος.

Κύριες και κύριοι,
Η δική σας παρουσία, θα μας δώσει μεγάλη και ιδιαίτερη χαρά και θα τονώσει το ηθικό των αξιωματικών και οπλιτών της μονάδα μας ώστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για το καλό της πατρίδας μας

ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Με Εκτίμηση και Σεβασμό

Ανχής (ΠΖ) Δημήτριος Χατζημητάκος
Διοικητής 282 Μ/Κ ΤΕ.

amen.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...