Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Πανελληνια διακριση για μαθητρια του 1ου ΕΠΑ.Λ. Κρανιδιου

Η Παρασκευή (Βούλα) Θυμαρά είναι μαθήτρια της Β΄Λυκείου του 1ου ΕΠΑ.Λ. Κρανιδίου. Δεν έχει όμως μόνο αυτήν την ιδιότητα. Είναι σύζυγος, μητέρα 2 -ενήλικων
πλέον- παιδιών και εργαζόμενη. Ζει και εργάζεται στις Σπέτσες, απ’ όπου κάθε πρωί, με ζηλευτό ενθουσιασμό, ξεκινάει να έρθει στο σχολείο. Άριστη μαθήτρια, οργανωμένη αλλά και οργανωτική έχει κερδίσει τις καρδιές καθηγητών και μαθητών, κρατώντας ισορροπίες και δίνοντας το καλό παράδειγμα σε όλους. Και βέβαια είναι μαθήτρια με παρελθόν (διότι με επιτυχία έφερε σε πέρας το γυμνάσιο δεύτερης ευκαιρίας) και με μέλλον καθώς στοχεύει του χρόνου να συμμετάσχει στις Πανελλήνιες εξετάσεις για να συνεχίσει στην τριτοβάθμια εκπαίδευση τις σπουδές της.

Η Βούλα συμμετέχοντας ενθουσιωδώς σε κάθε μαθητική προσπάθεια, έκανε την έκπληξη με ένα βραβείο στις καλές τέχνες. Στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Σκίτσου, που διοργανώθηκε από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Νομού Σερρών με θέμα «Η χρήση του δρόμου…είναι στο χέρι σου – Αύριο εγώ θα οδηγώ», ο οποίος διεξήχθη υπό την αιγίδα του ΥΠΔΒΜΘ, βραβεύτηκε με την 2η θέση ανάμεσα σε 5.000 συμμετοχές από 357 σχολεία όλης της Επικράτειας.

Στην ειδική τελετή που έγινε την Παρασκευή 8 Ιουνίου στο Υπουργείο Παιδείας, η κα Θυμαρά βραβεύτηκε χωρίς να μπορεί η ίδια να παρευρεθεί, καθώς διαγωνίζεται για τις προαγωγικές εξετάσεις της Β΄Λυκείου. Αυτό όμως δεν μετριάζει την επιτυχία της και φυσικά η πρωτιά της στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, όσο μεγάλη κι αν είναι επισκιάζεται από το φωτεινό της παράδειγμα στη ζωή. Ευχόμαστε στην κυρία Θυμαρά πάντα επιτυχίες.

Αντιγόνη Λασκαρίδου

Φωτο: Η κα Θυμαρά, (δεύτερη από αριστερά) μαζί με τους συμμαθητές της στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Κρανιδίου

paratiritis-news.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...