Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Η Τιμία Κάρα της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Παρασκευής σε πενθήμερο προσκύνημα στο Καστράκι Φωκίδος

Πλησίον της πόλεως Ναυπάκτου (6 χλμ.) στο χωριό Καστράκι Δωρίδος και στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καστρακίου, βρίσκεται από σήμερα 1 Αυγουστού 2013 η Τιμία Κάρα της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Παρασκευής, η οποία θα εκτεθεί σε πενθήμερο προσκύνημα.

Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, προς ευλογία και ενίσχυση των πιστών της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδος αλλά και των γύρω περιοχών, η Τιμία Κάρα της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Παρασκευής όπου συνοδεύεται από τον Παν. Αρχιμανδρίτη Διονύσιο Κατερίνα Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής στον ομώνυμο Δήμο των Αθηνών, θα παραμείνει στον Ι. Ναό Αγίου Γεωργίου Καστρακίου για πενθήμερο προσκύνημα.

Την Τιμία Κάρα της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Παρασκευής υποδέχτηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Βρεσθένης κ. Θεόκλητος, όπου στην συνέχεια προεξήρχε της Ακολουθίας του Εσπερινού, αλλά και της Παρακλήσεως της Θεοτόκου, με την ευλογία του Σεπτού Ποιμενάρχου μας Μητροπολίτου Φωκίδος κ. Αθηναγόρου.

Ο Ιερός Ναός θα παραμένει ανοιχτός προς προσκύνηση της Τιμίας Κάρας της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Παρασκευής από το πρωί στις 7:00 έως και 10:00 το βράδυ.










Ακολουθεί πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών εκ του Ιερού Ναού Αγ. Γεωργίου Καστρακίου:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 Αυγούστου 2013:

7:00 π.μ. Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας

7:30 μ.μ. Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και ομιλία του Παν. Αρχιμανδρίτου και Γέροντος Νεκταρίου Μουλατσιώτη, ακολουθεί ιερά Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 Αυγούστου 2013:

7:00 π.μ. Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας

7:30 μ.μ. Εσπερινός και Θείο Κήρυγμα υπό του Αιδεσιμολογιωτάτου Πρωτ. π. Νικολάου Καραγιάννη Γεν. Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδος.

ΚΥΡΙΑΚΗ 4 Αυγούστου 2013:

7:00 π.μ. Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας

7:30 μ.μ. Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και ομιλία του Παν. Αρχιμανδρίτου Διουνύσιου Κατερίνα ακολουθεί ιερά Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο.

ΔΕΥΤΕΡΑ 5 Αυγούστου 2013:

7:00 π.μ. Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας

7:30 μ.μ. Εσπερινός και επίσημη αναχώρηση της Τιμίας Κάρας της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Παρασκευής.


Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα του Ι. Ναού Αγ. Γεωργίου Καστρακίου

26340 51644, 6944790710.

Εκ του Ιερού Ναού.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...