Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΊΑ ...ΜΕ ΕΠΊΓΝΩΣΗ


Δημητριάδος Ιγνάτιος - Β´ Κατανυκτικός Εσπερινός 2015 (video)

Tο κήρυγμα του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου στον Β´ Κατανυκτικό Εσπερινό, που τελεσθηκε στον Ι. Ν. Μεταμορφώσεως Βόλου, την 1η Μαρτίου 2015.


Με τον Μητροπολίτη Κυρηνείας Χρυσόστομο

Με προεξάρχοντα τον Μητροπολίτη Κυρηνείας Χρυσόστομο, Ιεράρχη της Εκκλησίας της Κύπρου, εορτάσθηκε η Κυριακή της Ορθοδοξίας στο Ιερό Ναό αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως.

Στο κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, παίρνοντας αφορμή...

Ὑπάρχουν ἀρκετοί τρόποι νά σταματήσουμε τόν λόξυγγα, ὄχι βέβαια ὅλοι ἀποτελεσματικοί.

Μια πονεμένη ιστορία (της Ε’ Δημοτικού).

Μέσα από τη διδασκαλία πατέρων της εκκλησίας και σύγχρονες εμπειρίες και περιστατικά του πατρός Στεφάνου γνωρίσαμε, τα πολύμορφα εμπόδια που παρεμβάλλονται στο πνευματικό μας αγώνα και τον τρόπο αντιμετώπισης τους.

Παρά τίς δύσκολες καιρικές συνθῆκες δεκάδες ἦταν οἱ πιστοί πού ξεκίνησαν ἀπό τήν Σύμη καί συμμετεῖχαν στήν ἑορταστική Θεία Λειτουργία.

Οἱ διδαχές του καί τό ἱεραποστολικό του ἔργο δέν ἔμειναν μόνο στά ἐκκλησιαστικά πλαίσια.

Ο π. Βασίλειος Βολουδάκης στο κήρυγμά του την Κυριακή 1-3-2015 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πευκακίων Αθηνών μιλά για την σημασία της εορτής της Ορθοδοξίας.

Ο Μητροπολιτικός Ναός του Αγίου Γεωργίου των Ελλήνων, προστατευόμενος από τον παλαίφατον Campo dei Greci σκορπίζει μηνύματα ελευθερίας, ειρήνης και αλληλεγγύης, αλλά καί καλεί εις δοξολογίαν και προσευχήν.

Πάντα μας αρέσει να μαθαίνουμε νέα κολπάκια και ειδικά με αντικείμενα που υπάρχουν στο σπίτι μας και δεν χρειάζεται να τα αγοράσουμε.

Μια ξεχωριστή ευκαιρία καλύτερης και ουσιαστικότερης επικοινωνίας και γνωριμίας με τους Εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τα παιδιά των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...